Ivo Radelet

Mr Proper doet ook mee

( Lid van team: Zaventem proper voor ALS )

Ik ben al enkele jaren actief betrokken bij het zwerfvuilbeleid in Zaventem. Hierdoor heb ik de
groep 'Zaventem proper' in het leven geroepen en organiseerde ik tweemaal per jaar een zwerfvuilactie in elke deelgemeente.
Door corona is dat in 2020 niet kunnen doorgaan en daarom wil ik me nu actief inzetten bij deze challenge.

Ik hoop dan ook dat jullie me gaan steunen en motiveren door een donatie te doen op deze website. Hoe meer centjes er komen, hoe meer zwerfvuil ik ga oprapen.
Met mijn actie wil ik niet alleen extra aandacht vragen voor het zwrfvuilprobleem maar ook voor de ziekte ALS,
Ik heb voor mezelf een doel gesteld en samen met jullie steun wil ik mij inzetten dit doel te realiseren. Jullie steun is terug een stapje dichter bij een behandeling voor ALS en is bovendien voor mij een motivatie om mijn beoogde resultaat te behalen.

In het kort nog iets over ALS Fonds Vlaanderen: de vzw zet zich in voor steun aan en bevordering van het wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Ze zijn ook stichter van het Hart voor ALS Fonds aan de KU Leuven en ijveren voor een toekomst zonder ALS.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
28/11/2020
15:27

Anoniem

Bekijk alle

ALS Fonds Vlaanderen is een jonge (°2012), dynamische vzw die strijdt voor een toekomst zonder ALS, een degeneratieve ziekte waarvoor geen behandeling bestaat. Het is onze missie om onvermoeibaar aan fundraising te doen om het wetenschappelijk onderzoek naar ALS te ondersteunen. De verworven middelen worden aangewend voor onderzoeksprojecten, het financieren van laboratoriummateriaal en het werven van beloftevolle wetenschappers voor het ALS-onderzoeksteam van Prof. Van Damme aan de KU Leuven.