ALS Winter Challenge 2020 - 2021

ALS Winter Challenge, kom in actie tijdens de warmste periode van het jaar!

De ALS Winter Challenge is ons antwoord op de koerswijziging van Studio Brussel in het kader van het alom bekende Music for Life en de Warmste Week. Wij zijn niet mistroost, wij zijn dankbaar voor de kansen die Studio Brussel ons de laatste jaren heeft gegeven via hun evenement en we zijn jullie dankbaar voor de vele en mooie acties ten voordele van onze vzw! Dit gezegd zijnde zal niemand miskennen dat de nieuwe richting die Studio Brussel met  Music for Life inslaat, voor vele vzw's en dus ook die van ons, een flinke hap uit ons budget dreigt te nemen. Maar we blijven niet bij de pakken zitten, juist daarom starten we met de ALS Winter Challenge. 

De ALS Winter Challenge is een online campagne van ALS Fonds Vlaanderen vzw en richt zich tot iedereen die, naar analogie met Music for Life en de Warmste Week, zich wil inzetten voor de strijd tegen Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Wij bieden jou een platform waarop je zelf een aciie kan aanmaken en waar je bovendien de mogelijkheid hebt om op een makkelijke manier centjes in te zamelen voor het goede doel, de strijd tegen ALS. 

 

Voor wie?

Werkelijk voor iedereen! Je kan een sportieve uitdaging aangaan, een wafel- of pannenkoekenbak organiseren, snoepjes verkopen, auto's wassen, gras maaien, wandelen, lopen of fietsen of misschien denk je zelfs aan een heuse recordpoging,... mogelijkheden zat dus! Je zal merken dat je kracht put uit je activiteit want goed doen, doet goed! 

 

Wanneer?

De ALS Winter Challenge, editie 2020-2021, gaat door vanaf begin oktober tot einde januari. 

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: je maakt zelf je actie aan op ons platform, je bepaalt je doelstelling, en je kan van start! Je deelt je actie op een makkelijke manier met je achterban via sociale media, e-mail, of gewoon via een strooibriefje en motiveert hen om een donatie te doen voor jouw actie. Een extra motivatie voor jou, en voor ons alweer een stapje dichter naar een toekomst zonder ALS. 

 

 Tien tips om jouw actie succesvol te maken

20
12/01/2021
14:21
Bekijk alle

ALS Fonds Vlaanderen is een jonge (°2012), dynamische vzw die strijdt voor een toekomst zonder ALS, een degeneratieve ziekte waarvoor geen behandeling bestaat. Het is onze missie om onvermoeibaar aan fundraising te doen om het wetenschappelijk onderzoek naar ALS te ondersteunen. De verworven middelen worden aangewend voor onderzoeksprojecten, het financieren van laboratoriummateriaal en het werven van beloftevolle wetenschappers voor het ALS-onderzoeksteam van Prof. Van Damme aan de KU Leuven.